Siirry sisältöön
Mummonkurkku

Mummonkurkku

Mummonkurkku

Ainekset

  • 0,150 kg kurkkua
  • 0,100 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,200 kg sokeria
  • 0,300 kg vettä
  • 0 kg suolaa

Ohje

  1. Yhdistä sokeri, etikka ja vesi kattilassa ja kiehauta, anna liemen jäähtyä.
  2. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Purista ylimääräinen neste kurkuista pois ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen.


  3. Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 215 kcal
Proteiini 0,2 g
Hiilihydraatti 50,6 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0 g
Kalsium 8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal
Proteiini 0,3 g
Hiilihydraatti 51,1 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search