Siirry sisältöön
Mojito-kakku

Mojito-kakku

Mojito-kakku

Ainekset

Pohja

Täyte

Koristeluun

  • 0,050 kg tuoretta minttua

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kakkuvuoan (ø 24 cm) kokoinen pala ja laita se leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan.
  2. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
  3. Pese limetit kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta kuori. Purista mehu.
  4. Yhdistä puolet limemehusta ja muut aineet keskenään paitsi kerma.
  5. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Kuumenna loput limettimehusta kiehuvan kuumaksi. Liuota siihen liivatelehdet. Lisää rahkaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto.
  6. Kaada seos pohjan päälle.
  7. Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t tai yön yli.

Koristeluun

  1. Koristele mintunlehdillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 250 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 30,3 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Kalsium 53,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search