Siirry sisältöön
Banaani-ananaslassi

Banaani-ananaslassi

Lassi on nopeasti valmistuva jogurttipohjainen juoma. Banaanista ja ananaksesta syntyy raikas ja makea välipala. Lisää halutessasi lisäämällä joukkoon punaherukoita.

Banaani-ananaslassi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl
    Valio A+™ luonnonjogurttia
    Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon
  • 4 dl
    Valio ananastäysmehua
    Valio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
    Valio ananastäysmehu 1 l
  • 2 banaania
  • 0 kg sokeria maun mukaan
  • 0 kg jääpaloja

Ohje

  1. Yhdistä jogurtti, mehu, banaani ja halutessasi ripaus sokeria korkeassa astiassa. Sekoita sauvasekoittimella kuohkeaksi juomaksi.
  2. Kaada korkeisiin laseihin, lisää pari jääkuutiota.
  3. Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Vinkki

Lisää joukkoon halutessasi punaherukoita ja soseuta

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal
Proteiini 1,9 g
Hiilihydraatti 9 g
Rasva 1,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
  • jääpaloja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search