Ujo kerma

Valion ruokablogi

Vauhtia ja maukkaita välipalapatukoita!

Vauhtia ja maukkaita välipalapatukoita!

b
2 kommenttia

Huh huh! Kiirettä? Harrastuksia? Menoja? Pysy vauhdissa mukana ja pakkaa itse tehdyt välipalapatukat päivän pelastajiksi. Hyvänmakuiset patukat antavat paitsi energiaa, myös proteiinia!

Kesäkurpitsatagliatelle – jatkoon!

Kesäkurpitsatagliatelle – jatkoon!

b
0 kommenttia

Spagetti tai tagliatelle tehdään nyt kesäkurpitsasta sen parhaalla sesongilla! Kyseessä ei siis ole tavallinen pasta, vaan suikaloitu kesäkurpitsa, joka toimii loistavasti pastan tapaan ja on myös oiva gluteeniton vaihtoehto. Kotimaista kesäkurpitsaa löytyy nyt runsain mitoin kaupoista ja ehkä omalta kasvimaaltakin. Tee ”pasta” luomummin käyttämällä luomuraaka-aineita. Vannoutunut pastanystävä sai tästä uuden suosikin! Kurkkaa blogista resepti lohi-kesäkurpitsatagliatelleen.

Mifunoi minestrone ja nauti maittava keitto!

Mifunoi minestrone ja nauti maittava keitto!

b
1 kommenttia

Tartu ronskisti kiinni kasviksiin ja valmista maistuva minestronekeitto. Mifunoi minestronesta mehevä, ruokaisa ja herkullinen keitto käyttämällä kinkun sijaan proteiinipitoista Mifu ruokaraetta.

Omenabritan herkullinen salaisuus!

Omenabritan herkullinen salaisuus!

b
8 kommenttia

Nyt on britakakkubuumia ilmassa! Herkullisen britan voi syksyn tullen valmistaa myös satokauden omenoista. Anna samalla kakulle omenan pyöreä muoto ja valmista se pyöreässä kakkuvuoassa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi