Ujo kerma

Valion ruokablogi

Pikkelöi satokauden kasvikset purkkiin!

Pikkelöi satokauden kasvikset purkkiin!

b
0 kommenttia

Valmista värikkäät ja raikkaan makuiset pikkelöidyt kasvikset käyttöösi. Purkita satokauden viimeiset kasvikset ja kurkkaa, miten monipuolisesti mehukkaan rouskuvista lisukkeista voi nauttia. Tutustu blogimme kahteen helppotekoiseen ohjeeseen ja valitse suosikkisi.

Puuro on pop!

Puuro on pop!

b
5 kommenttia

Kaurapuuro on aamiaisen ehdoton kingi ja lempeä vatsan ystävä. Sitä voi muunnella loputtomasti. Banaani, saksanpähkinät ja hunaja tekevät kaurapuurosta lähes jälkiruokamaisen herkun. Voiko makoisammin päivän enää aloittaa?

Halloween sai oman leivoksen!

Halloween sai oman leivoksen!

b
2 kommenttia

On halloweenjuhlien aika! Hupaisan karmaiseva juhla sai nyt oman herkun – Halloween limaleivoksen. Jokainen leivos on ainoa laatuaan, vaikka leivoksia syntyykin kerralla runsaasti. Kurkkaa miten saat pikkusankareiden naamat muikeaksi ja valmista lastenjuhlien kirpakan makea leivos!

Trendikästä kulhoruokaa!

Trendikästä kulhoruokaa!

b
0 kommenttia

Kulhoruoka nimenä viittaa yksinkertaisesti tapaan tarjota koko ruokaisa ateria yhdestä kulhosta. Täysjyväviljapohjainen mausteinen kulhoruoka tarjoaa mahan täyteen maukkaasti, mutta on myös silmänruokaa, sillä yksi kulhoruoan juttu on näyttää kauniilta. Näissä kulhoissa Valio MiFU paistettava ruokarae kohtaa aasialaisia makuja ja gluteeniton kvinoa eri väreissä on yllättävä ja maukas pohja kulhoille.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi