Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Cannellonit kahdella täytteellä

Cannelloni on paksuhko, pyöreä pastaputki. Cannellonien sisään voidaan laittaa esim. jauheliha- tai kasvistäyte ja paistaa uunissa tomaatti-juustokastikkeella peitettynä. Cannelloni-putkia on saatavana esikeitettynä.

Cannellonit kahdella täytteellä
Cannellonit kahdella täytteellä

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g cannelloneja

Jauhelihatäyte

  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulia
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • 1 pussi (200 g) pakastekasvissekoitusta
  • 3 dl vettä
  • 1 liha-juuresliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • 50 g (1 dl)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Päälle

Pesto-kasvistäyte

  • 2 pussia (à 200 g) pakastekasvissekoitusta
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 4 rkl pestoa (alla Genovese)
  • ¼ tl suolaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio Eila® raejuustoa
    Laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
    Valio raejuusto 200 g laktoositon

Päälle

  • 1 prk (390 g) tomaattimurskaa
  • 2 rkl pestoa (alla Genovese)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon
  • 100 g (2 dl)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Kumpikin täyte mitoitettu 250 g:lle cannelloneja.

Jauhelihatäytteen valmistus

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa pannulla. Lisää sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Kuumenna sekoittaen. Lisää myös kasvissekoitus.
  2. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetkisen. Mausta. Nosta levyltä ja anna jäähtyä hetkisen. Lisää juustoraaste.

Pesto-kasvistäytteen valmistus

  1. Paista kasvissekoitus ja hienonnetut valkosipulin kynnet Oivariini rasvassa.
  2. Nosta pannu levyltä. Lisää pesto ja suola sekä raejuusto.

Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen

  1. Täytä cannellonit ja lado suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  2. Paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 8,1 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search