Cheesecake eli juustokakku

Cheesecake eli juustokakku

053,9
32
b 32
Laktoositon
Kasvis (lakto-ovo)
207 kcal / 100g
Juustokakku on monien suosikki. Tässä ohjeessa täytteessä yhdistyvät tuorejuusto ja maitorahka. Tarjoa juustokakkua jälkiruokana tai kahvipöydässä marjojen kera.

Helppo valmistaa ja tuli niin ihana lopputulos :) Suussa sulavaa... nami nami

Nimetön 19.9.2013 Kaikki kommentit >
Valio
Tehnyt
Valio
Valmistus
1t 30min
Vaikeusaste: keskitaso
8 - 10 annosta
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta > Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon >

Valmistusaineet

Pohja
100  g Valio Eila® Laktoositon voita
1  dl sokeria
muna
2 1/2  dl vehnäjauhoja
1  tl leivinjauhetta
Täyte
2  prk  (à 250 g) Valio Eila® Laktoositon maitorahkaa
2  rasiaa  (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa laktoositon
1  tl sitruunamehua
2 1/2  dl sokeria
1  rkl vaniljasokeria
1  dl perunajauhoja
munaa
Marjakastike
1/2  l  (250 g) vadelmia tai muita marjoja
n. 1 rkl sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Aloita juustokakun valmistaminen vaahdottamalla pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi.

  • Pohjusta leivinpaperilla Ø 24 cm:n irtopohjavuoka. Taputtele kakkutaikina jauhotetulla kädellä vuoan pohjalle ja reunoille n. 5 cm:n korkeuteen. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

  • Yhdistä kulhossa kaikki täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n. 3 min, kunnes se on tasaista ja kuohkeaa. Kaada täyte taikinapohjalle.

  • Paista juustokakku 175 asteessa uunin alimmalla tasolla kypsäksi, 50 - 60 min. Peitä kakku paiston puolivälissä leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta.

  • Soseuta marjat ja painele sose siivilän läpi. Mausta sokerilla, tarkista maku.

  • Tarjoa juustokakku marjakastikkeen kanssa.

VINKKI
  • * Voit halutessasi korvata laktoosittomat maitotuotteet tavallisilla tuotteilla.

  • * Juustokakkua ei suositella pakastettavaksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö (207 kcal/100g)

Reseptin ravintosisältö

Reseptin ravintosisältö

Energia
207
kcal / 100g

Proteiini
(g)
7
Hiilihydraatit
(g)
26
Rasvat
(g)
8
Ravintokuitu
(g)
1
Kalsium
(mg)
62
D-vitamiini
(µg)
0

Ravintosisältö / 100g

Ravintoarvo-graafi

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia.

Energia
kcal / annos

Päivittäinen energiatarpeesi

kcal
Oma annoskokosi

Suositeltava päiväsaanti

Mitä muuta söit tänään? Kokeile kalorilaskuria >

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia

x

HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:

  • sitruunamehua

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?
Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!

Kalorilaskuri

3,9

tähteä viidestä(26 arviota)
Miltä maistui?
x
Valmistusaika
Työaika
40min
Uunissa
50min

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos