Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta isoja grahampaahtoleipiä
-
¾ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 pkt (250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä
- 4 säilykepersikan puolikasta
- 1 pala (500 g) vesimelonia tai 4 dl mansikoita
- ½ ruukkua jääsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Paahda leivät. Voitele viipaleet reilulla kerroksella tuorejuustoa.
- Viipaloi broileri, persikan puolikkaat ja meloni tai mansikat. Kokoa leivät kolmekerroksisiksi täyttämällä ne salaatilla, broileri-, persikka- ja meloni- tai mansikkaviipaleilla. Aseta päälllimmäinen leipäviipale ylösalaisin, jotta tuorejuusto jää väliin. Paina kädellä leipiä tiiviimmiksi, jotta täytteet pysyvät sisällä.
- Tarjoa esim. piknikillä tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
14,1 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.