Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chili-broilerileivät

Valmiiksi tehdyt eväsleivät maistuvat piknikillä tai luontoretkellä.

Chili-broilerileivät
Chili-broilerileivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 12 viipaletta isoja grahampaahtoleipiä
  • ¾ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • 1 pkt (250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä
  • 4 säilykepersikan puolikasta
  • 1 pala (500 g) vesimelonia tai 4 dl mansikoita
  • ½ ruukkua jääsalaattia

Ohje

  1. Paahda leivät. Voitele viipaleet reilulla kerroksella tuorejuustoa.
  2. Viipaloi broileri, persikan puolikkaat ja meloni tai mansikat. Kokoa leivät kolmekerroksisiksi täyttämällä ne salaatilla, broileri-, persikka- ja meloni- tai mansikkaviipaleilla. Aseta päälllimmäinen leipäviipale ylösalaisin, jotta tuorejuusto jää väliin. Paina kädellä leipiä tiiviimmiksi, jotta täytteet pysyvät sisällä.
  3. Tarjoa esim. piknikillä tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search