Siirry sisältöön
Hedelmäsalaatti ja limesiirappi

Hedelmäsalaatti ja limesiirappi

Limesiirappi piristää hedelmäsalaattia. Hieman kirpeä siirappi syntyy kolmesta raaka-aineesta.  

Hedelmäsalaatti ja limesiirappi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g viinirypäleitä
  • 2 appelsiinia
  • 3 kiiviä

Limesiirappi

  • 4 dl
    Valio ananastäysmehua
    Valio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
    Valio ananastäysmehu 1 l
  • 1 dl sokeria
  • 1⅓ rkl limetin mehu ja kuori raastettuna

Ohje

  1. Pese ja halkaise rypäleet, kuori ja paloittele appelsiini ja kiivit. Sekoita hedelmät keskenään
  2. Mittaa ananasmehu ja sokeria kattilaan. Raasta hyvin pestyn limetin kuori joukkoon. Purista myös limetin mehu kattilaan. Keitä, kunnes seosta on jäljellä noin puolet.
  3. Tarjoa siirappia hedelmäsalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 0,4 g
Hiilihydraatti 15,3 g
Rasva 0,2 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search