Siirry sisältöön
Helpot rahkaneliöt

Helpot rahkaneliöt

Rahkaneliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja maustetusta rahkasta. Tarjoa illanistujaisissa tai glögin seurana.

Helpot rahkaneliöt

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (300 g) voitaikinalevyä
  • 0 kg pähkinärouhetta tai mantelirouhetta
  • 1-2 prk (à 200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg tomusokeria

Ohje

  1. Kauli voitaikinalevyt 1 - 2 mm paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa levyt leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 200 asteessa n. 13 min.
  2. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä rahkalla. Ripottele päälle tomusokeria.
  3. Tarjoa neliöitä illanistujaisissa, glögikutsuilla tai uudenvuoden vastaanottajaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 328 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 22,4 g
Tyydyttynyt rasva 12,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • pähkinärouhetta
  • tomusokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search