Siirry sisältöön
Helppo pääsiäispasha

Helppo pääsiäispasha

Perinteisen pashan voi korvata pashan tapaan maustetulla rahkajälkiruoalla.

Helppo pääsiäispasha

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ pkt (à 100 g) sokeroitua hedelmäsekoitusta
  • ½ dl mantelirouhetta
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl

Koristeluun

  • 0 kg
    sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Yhdistä maitorahkaan muut aineet, viimeisenä vaahdotettu kerma.
  2. Jaa annosmaljoihin ja koristele.

Vinkki

Voit halutessasi korvata hedelmäsekoituksen hienonnetuilla cocktailkirsikoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sitruunamelissan lehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search