Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Itse tehty rommi-rusinarahka

Voit valmistaa itse helposti rommi-rusinarahkaa yhdistämällä rommissa maustuneet rusinat ja vaniljalla maustetun rahkan. Rommi-rusinarahka maistuu sellaisenaan jälkiruokana tai leivonnaisissa.

Itse tehty rommi-rusinarahka
Itse tehty rommi-rusinarahka

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Hienonna rusinat veitsellä. Laita pieneen kuppiin. Mittaa päälle rommi tai rommiaromi. Sekoita. Anna maustua 1- 2 tuntia. Yhdistä vaniljarahkaan.
  2. Käytä seosta jälkiruoissa ja leivonnaisissa.

Vinkki

Rommiaromeissa on makueroja; kokeile ensin pienemmällä aromimäärällä ja lisää tarpeen mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 18,5 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search