Siirry sisältöön
Jogurttijäätelö

Jogurttijäätelö

Jogurttijäätelö maistuu kuumana kesäpäivänä tuoreiden marjojen tai vaikkapa hunajan kanssa. Jäätelön voit tehdä myös ilman jäätelökonetta. Massaa kannattaa tällöin sekoittaa muutaman kerran pakastuksen aikana, jotta rakenteesta tulee kuohkea.

Jogurttijäätelö

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset. Lisää sokeri vähitellen vaahdotuksen aikana.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon glukoosisiirappi. Nostele valkuaisvaahto lopuksi sekaan. Kaada seos jäätelökoneeseen ja anna käydä, kunnes massa on jäätynyt jäätelöksi.
  3. Säilytä valmis jäätelö pakastimessa kannellisessa rasiassa tai tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 19,3 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search