Siirry sisältöön
Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlavissa poro-karpaloleivissä maistuvat puhtaat kotimaiset raaka-aineet. Tarjoa leipiä kahvi- tai teepöydässä.

Juhlava poro-karpaloleipä

Ainesosat

leipää

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 viipaletta ruispuikulaleipää
  • 1½ rkl (25 g)
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 20 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
  • 30 g
    Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa ohuina viipaleina
    Valio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
    Valio Polar® Alkuperäinen 15 % e350 g
  • ½ rkl karpaloita
  • 0 kg tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Voitele leivät.
  2. Asettele poroleikkelettä ja juustoviipaleita ilmavasti vuoron perään leiville.
  3. Ripottele päälle karpalot (voivat olla myös jäisiä). Viimeistele rosmariinilla.
  4. Tarjoa juhlavina leipinä kahvi- tai teepöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 19,3 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 4,9 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta rosmariinia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search