Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen lohisalaatti

Helppo salaatti juustosta ja kylmäsavustetusta kirjolohesta maistuu alkuruokana tai kevyenä pääruokana.

Juustoinen lohisalaatti
Juustoinen lohisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kerä- tai jääsalaatti
  • 2 omenaa
  • 150 g
    Valio Polar® juustoa
    Valio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Sen maku on samaan…
    Valio Polar® Kevyen kevyt 5 % e600 g
  • 1 pkt (100-150 g) kylmäsavulohta viipaleina
  • 1 sitruuna

Kastike


Ohje

  1. Revi salaatti vadille. Kuutioi omenat ja viipaloi juusto
  2. Asettele ainekset salaatin päälle, lohi pieninä ruusukkeina päällimmäiseksi. Koristele vati sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search