Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen sieni-munakasrulla

Sieni-pekonitäytteinen, maukas munakasrulla maistuu pikkuruokana tai iltapalalla salaatin kera.

Juustoinen sieni-munakasrulla
Juustoinen sieni-munakasrulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 kananmunaa
  • 5 dl
    Valio Eila® kevytmaitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ¾ tl suolaa
  • 150 g (3 dl)
    Valio Salaneuvos® juustoa
    Salaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
    Valio Salaneuvos® e350 g

Täyte

  • 1 pkt (170 g) pekonia
  • 200 g sieniä, esim. kantarelli tai siitake
  • 1 (150 g) purjoa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon

Pinnalle

  • 50 g (1 dl)
    Valio Salaneuvos® juustoa
    Salaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
    Valio Salaneuvos® e350 g

Ohje

  1. Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki.
  2. Vatkaa joukkoon muut aineet, sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada seos isolla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min.
  5. Täyte: Paista kuutioitu pekoni pannulla keskilämmöllä.
  6. Ota pekoni pannulta. Kuullota viipaloidut sienet sekä puhdistettu ja hienonnettu purjo pannulla Oivariini rasvassa.
  7. Ripota vehnäjauhot sienille. Sekoita. Lisää pippurisekoitus ja smetana.
  8. Levitä täyte munakkaalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Siirrä rulla lastan avulla takaisin uunipannulle leivinpaperin päälle.
  9. Ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin keski- / yläosassa 225 asteessa n. 12 min tai kunnes juustosulaa ja saa väriä.
  10. Tarjoa salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search