Siirry sisältöön
Juustokeitto

Juustokeitto

Perinteinen juustokeitto lämmittää kylmänä talvipäivänä. Tarjoa keittoa alku- tai pääruokana tuoreen leivän kanssa.

Juustokeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  2. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti samalla sekoittaen
  3. Mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.
  4. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 3 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search