Siirry sisältöön
Juustosandwichit

Juustosandwichit

Juustosandwicheita voit muunnella riippuen siitä haluatko jotain pientä suolaista vai makeaa. Tarjoa lämpimiä sandwicheja aamupalalla tai päiväkahvilla.

Juustosandwichit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 viipaletta isoa paahtoleipää
  • 3 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Voitele paahtoleivät Oivariini rasvalla. Sivele leipien pinnalle marmeladia. Jaa juustoraaste puolille leivistä. Paina raasteettomat leivät kansiksi.
  2. Pariloi leivät voileipäparilalla. Nauti väli- tai iltapalaksi maidon, oluen tai teen kera.

Vinkki

Voit paistaa leivät myös paistinpannulla. Lisää pannulle hiukan Valio voita. Paista 2 - 3 min molemmin puolin, kunnes leivän pinta on kullankeltainen ja juusto on sulanut.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 343 kcal
Proteiini 16,4 g
Hiilihydraatti 19,8 g
Rasva 22 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search