Siirry sisältöön
Juustotarjotin jälkiruoaksi

Juustotarjotin jälkiruoaksi

Tarjoa juustoa hillojen ja marjojen kanssa jälkiruoaksi kuplivan juoman kanssa.

Juustotarjotin jälkiruoaksi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 2 dl marjahilloa
  • 200 g vadelmia ja punaherukoita
  • 0 kg voileipäkeksejä
  • 0 kg syötäviä kukkia

Ohje

  1. Ota juustot tuorejuustoa lukuunottamatta hyvissä ajoin ennen tarjoilua huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa juustoista tarjottimelle erimuotoisia paloja. Laita tuorejuusto ja hillo pieniin kulhoihin.
  3. Koristele tarjotin marjoilla ja syötävillä kukilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 280 kcal
Proteiini 14,9 g
Hiilihydraatti 9,6 g
Rasva 20 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • voileipäkeksejä
  • syötäviä kukkia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search