Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustowaldorf patonkipaloilla

Tarjoile patongin päällä juustoista Waldorf-salaattia. Sopii hyvin vaikkapa rentoon juhlatarjoiluun.

Juustowaldorf patonkipaloilla
Juustowaldorf patonkipaloilla

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kastike

  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria
  • ripaus suolaa

Tarjoiluun

  • 0 kg patonkia

Ohje

  1. Kuori omenat tarvittaessa. Kuutioi omenat, ananas ja juusto pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja.
  2. Yhdistä ainekset, voit jättää osan hasselpähkinärouheesta koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se salaattiin.
  3. Leikkaa hyvää patonkia vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita salaatti tarjolle patonkiviipaleille.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • patonkia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search