Siirry sisältöön
Kanapatongit

Kanapatongit

Kanapatonki on maukas eväsleipä otettavaksi mukaan työhön, opiskeluun tai harrastuksiin.

Kanapatongit

Ainesosat

annospalaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 patonki
  • ½ rasia (à 200 g)
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • ½ ruukkua jääsalaattia
  • 150 g grillattua broilerinlihaa, esim. grillattu rintafilee
  • 100 g kurkkua
  • 3-4  säilykepersikan puolikasta

Ohje

  1. Leikkaa patonki 3 - 4 osaan. Halkaise palat niin, että jäävät toisesta sivusta kiinni
  2. Levitä tuorejuustoa leikkauspinnoille. Lisää alapuolille jääsalaattia
  3. Leikkaa broilerinliha paloiksi ja jaa salaatin päälle.
  4. Leikkaa kurkku ja persikat viipaleiksi. Laita vielä ne patonkien täytteeksi.

Vinkki

Voit käyttää patongeissa myös ohutta kalkkuna- tai broilerileikettä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 22,4 g
Rasva 3,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search