Siirry sisältöön
Kerroskiisseli

Kerroskiisseli

Raikas vadelmakiisseli ja pehmeä vaniljakiisseli muodostavat täydellisen makuparin.

Kerroskiisseli

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Vaniljakiisseli

  • 4 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 rkl perunajauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Vadelmakiisseli

  • 4 dl mehua (vadelma)
  • 3 rkl perunajauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 200 g vadelmia

Ohje

  1. Valmista ensin vaniljakiisseli. Mittaa kaikki aineet kattilaan, sekoita tasaiseksi ja kuumenna hiljallen sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee.
  2. Jaa vaniljakiisseli lasisten annosmaljoihin tai laakeisiin laseihin. Jäähdytä.
  3. Mittaa mehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Keitä samalla tavoin kuin vaniljakiisseli.
  4. Jaa vadelmat vaniljakiisselin pintaan ja kaada vadelmakiisseli niiden päälle. Ripottele pinnalle hieman sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal
Proteiini 1,3 g
Hiilihydraatti 18,1 g
Rasva 0,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search