Siirry sisältöön
Keväiset kalamurekepihvit

Keväiset kalamurekepihvit

Kalamurekepihvit ovat maistuva arkiruoka. Kalamurekkeeseen käyvät kaikki kalalajit, etenkin vaaleat kotimaiset kalat, kuten hauki ja ahven.

Keväiset kalamurekepihvit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g nahattomia ahvenfileitä tai muuta vaaleaa kalaa
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
  • 1 sipuli
  • 1 kananmuna
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • ¾ tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ¼ tl valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Jauha kalafileet hyvin hienoksi tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  2. Lisää muut ainekset ja sekoita koneessa tasaiseksi massaksi.
  3. Paista pieni koepala ja tarkista maku. Lisää mausteita tarvittaessa.
  4. Muotoile taikinasta 12 pihviä ja paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
  5. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja Yrtti-smetanakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal
Proteiini 13,2 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search