Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kirjolohi-kesäkeitto

Ikisuosikki kesäkeitto saa tässä ohjeessa makua kirjolohesta ja arjen helpotusta pakastevihanneksista.

Kirjolohi-kesäkeitto
Kirjolohi-kesäkeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 7 perunaa
  • 10 dl vettä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • 1 purjo
  • 1 pussi (200 g) babyporkkanoita
  • 400 g kirjolohta
  • 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
  • 1 prk (2 dl)
    Valio ruokakermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 0 kg suolaa
  • 1 dl tilliä

Ohje

  1. Lohko kuoritut perunat veneen muotoon. Kiehauta vesi ja mausteet. Lisää joukkoon perunat. Keitä ne puolikypsiksi n. 10 min.
  2. Lisää purjorenkaat ja porkkanat sekä suikaloitu kala. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisää keittoon herneet ja ruokakerma. Kiehauta. Tarkista suola.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 4,5 g
Rasva 2 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search