Siirry sisältöön
Korianteri-limettiraita

Korianteri-limettiraita

Raita on intialainen ja pakistanilainen jogurttikastike, joka maustetaan usein korianterilla, mintulla tai garam masalalla. Raitaan voi lisätä myös hienonnettua kurkkua, sipulia, porkkanaa, tuoretta inkivääriä ja valkosipulia. Raita tasapainoittaa ja viilentää tulisia ruokia ja makuja.

Korianteri-limettiraita

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • limetin kuori raastettuna
  • 1 tl limettimehua
  • 1 rkl ruokosokerisiirappia tai sokeria
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Sekoita ainekset keskenään.
  2. Tarjoa curry- ja grilliruokien, paistetun kalan ja broilerin kanssa, dippikastikkeena ja naanleivän kera. Jos käytät salaattikastikkeena, notkista tilkalla maitoa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • limetin kuori
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search