Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 dl paholaisen hilloa
- ¼ tl suolaa
Paholaisen hillo
- 4 isoa (400 g) tomaattia
- 1 iso (20 g) punainen chilipalko
- 1 (200 g) punainen paprika
- 3 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl oreganoa
- 1 tl chilihiutaleita
- 2 tl chilijauhetta
- 3 rkl väkiviinaetikkaa
- 150 g (1,75 dl) hillosokeria
Jaa resepti
Ohje
- Hillon valmistus: Kalttaa tomaatit: Tee tomaatteihin ristiviilto terävällä veitsellä. Kasta tomaatit kiehuvaan veteen n. puoleksi minuutiksi tai kunnes kuori alkaa irrota. Jäähdytä tomaatit kylmässä vedessä. Irrota kuoret.
- Poista chilistä siemenet.
- Hienonna tomaatit, chili, paprika ja valkosipulin kynnet. Lisää kaikki ainekset hillosokeria lukuunottamatta kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä n. 30 min.
- Lisää hillosokeri ja sekoita hyvin. Anna hillon kiehua vielä 5 min. Jäähdytä.
- Sekoita 1 dl paholaisen hilloa maitorahkaan. Lisää halutessasi suolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
18,6 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa