Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kukkakaali-pastasalaatti

Maustettu ruokakerma tuo mehevyyttä ja makua pastasalaattiin. Kokeile suosikkimakuasi.

Kukkakaali-pastasalaatti
Kukkakaali-pastasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 80 g minipastaa, esim. penne
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kippari®
    Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
    Valio ruokakerma 2,5 dl Kippari® savujuusto UHT laktoositon
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 1 pala (50 g) purjoa
  • 1 pieni (350 g) kukkakaali
  • 2 (300 g) omenaa
  • 100 g (1,5 dl) kuivattua taatelia

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä, valuta. Kaada salaattikulhoon. Lisää joukkoon ruokakerma. Anna maustua.
  2. Halkaise purjo ja huuhtele se huolella. Hienonna. Paloittele kukkakaali. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa taatelit ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kaikki ainekset.
  3. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 10,8 g
Rasva 2,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search