Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kukkakaalia
- 1 kananmuna
-
11
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipalettaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 4 viipaletta punaista paprikaa renkaina
- 25 g rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna kukkakaali, muna, kolme juustoviipaletta, valkoviinietikka ja maissitärkkelys murumaiseksi seokseksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
- Painele seoksesta leivinpaperille uunipellille 8 juustoviipaleen kokoista levyä. Esipaista uunin alaosassa 250 asteessa 6 min.
- Laita juustoviipale jokaiselle kukkakaalileivälle ja lisäksi paprikarengas neljän kukkaakaalileivän päälle.
- Kypsennä uunissa vielä 4 min.
- Jaa paprikaleipien päälle rucola ja nosta kansi päälle. Tarjoa toastin tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.