Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lohipasta

Tämän ohjeen avulla pyöräytät helposti itsellesi maistuvan aterian. Korianteri tuo pastaan piristävän säväyksen.

Lohipasta
Lohipasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g kylmäsavulohta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 2 rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
    Valio Viola® kevyt e200 g kolme pippuria tuorejuusto laktoositon

Ohje

  1. Suikaloi kala. Hienonna valkosipulin kynnet
  2. Kuumenna voi teflonkattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, sokeri, limemehu ja korianteri. Lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutama minuutti.
  3. Lisää kalasuikaleet kattilaan ja kuumenna nopeasti. Tarjoa keitetyn pastan kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 11,6 g
Hiilihydraatti 2,5 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search