Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
8 h
Yhteensä
8 h 50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 10 viipaletta (200 g) makeaa limppua esim. Maalahden
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
-
75 g
Valio Eila® voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 5 liivatelehteä
- 200 g kalkkunaleikettä
- 1-2 (250 g) hapahkoa omenaa, esim. Granny Smith
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia laktoositonPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 prk (125 g) mangososetta, esim. Piltti
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ¼ tl suolaa
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl sitruunamehua
Koristeluun
- 50-100 g kalkkunaleikettä
- 0 kg mangoa kuutioina
- 0 kg herneenversoja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna limppu ja persilja monitoimikoneessa. Sekoita voisulan joukkoon. Vuoraa irtoreunaisen vuoan (Ø 26 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle. Siirrä pohja jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
- Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
- Hienonna kalkkunaleike veitsellä tai monitoimikoneessa aivan pieniksi paloiksi.
- Leikkaa kuoritut omenat aivan pieniksi kuutioiksi.
- Yhdistä kalkkuna, omenakuutiot, jogurtti, mangosose ja tuorejuusto. Mausta.
- Vaahdota kerma.
- Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sulata ne kiehuvan kuumaan sitruunamehuun. Lisää liivate ohuena nauhana täytteeseen. Nostele viimeiseksi joukkoon kermavaahto. Tarkista maku.
- Kaada täyte vuokaan ja peitä kelmulla. Anna tortun hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
- Irrota kakku veitsen avulla vuoan reunoista. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele pinta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mangoa
- herneenversoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.