Siirry sisältöön
Mansikka-sitruunajälkiruoka

Mansikka-sitruunajälkiruoka

Helppo mansikka-sitruunajälkiruoka syntyy käden käänteessä. Viilennä herkku pakastimessa ennen tarjoilua ja raikas aterianpäätös on valmis hurmaamaan ruokailijat.

Mansikka-sitruunajälkiruoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 0 kg mansikkasosetta

Ohje

  1. Sekoita sitruunarahkaan vaniljakastike. Leikkaa mansikat aivan pieniksi kuutioiksi; tarvitset 2 dl mansikkaa pieninä kuutioina. Sokeroi ne kevyesti. Yhdistä ainekset.
  2. Kaada seos laseihin. Peitä tuorekelmulla. Nosta annokset esim. pienellä tarjottimella pakastimeen jäähtymään 30 - 60 minuutiksi.
  3. Soseuta pinnalle tulevat mansikat. Mausta sokerilla.
  4. Ota lasit pakastimesta ja lusikoi annoksille mansikkasosetta.
  5. Tarjoa jälkiruokana.

Vinkki

Jälkiruoan ei ole tarkoitus jäätyä, ainoastaan jäähtyä raikkaan viileäksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 15,4 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mansikkasosetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search