Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Marjalassi & paahdettu pähkinärouhe

Raikas ja täyteläinen lassi maistuu ruoan kanssa intialaiseen tyyliin. Nauti Marjalassia myös välipalana tai jälkiruokana.

Marjalassi & paahdettu pähkinärouhe
Marjalassi & paahdettu pähkinärouhe

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1½ dl
    Valio vadelmakeittoa
    Sokeroimaton Valio vadelmakeitto on raikkaan vadelmainen vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Nauti kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot…
    Valio vadelmakeitto 1 kg sokeroimaton
  • 1 dl
    Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2 tl ruokosokerisiirappia tai sokeria

Pinnalle

  • 1 rkl cashewpähkinärouhetta paahdettuna

Ohje

  1. Paahda pähkinärouhe puhtaalla, kuivalla pannulla. Jäähdytä.
  2. Sekoita muut ainekset lasissa tai vatkaa kuohkeaksi juomaksi sauvasekoittimella. Lisää pinnalle pähkinärouhetta.
  3. Tarjoa heti aamujuomana, välipalana tai jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search