Siirry sisältöön
Mehevä varhaiskaalisalaatti

Mehevä varhaiskaalisalaatti

Tuoreen rouskuvasta varhaiskaalista valmistuu ihana salaatti lisäkkeeksi liha- ja kalaruoille tai sellaisenaan leivän kanssa syötäväksi.

Mehevä varhaiskaalisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Raasta kaali aivan ohuiksi suikaleiksi tai leikkaa se veitsellä. Raasta kurkut, voit käyttää niiden tilalla myös tavallista tuoretta kurkkua. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi tai raasta porkkanat. Yhdistä kaikki aineet.
  2. Anna maustua kylmässä mielellään useita tunteja, jotta salaatti mehevöityy ja maut tasoittuvat.
  3. Tarjoa sellaisenaan ruisleivän kanssa tai grilliruokien lisäkkeenä, makkaran, savukalan tai lihapullien kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search