Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pala varhaiskaalia
- 2 (200 g) avomaankurkkua
- 1 nippu (150 g) retiisejä tai 2 porkkanaa
- 1½ dl sinappista kurkkusalaattia
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1 prk (200 g) Valio Eila® raejuustoa
Voit kokeilla myös -
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 dl Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurttia rasvaton
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Raasta kaali aivan ohuiksi suikaleiksi tai leikkaa se veitsellä. Raasta kurkut, voit käyttää niiden tilalla myös tavallista tuoretta kurkkua. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi tai raasta porkkanat. Yhdistä kaikki aineet.
- Anna maustua kylmässä mielellään useita tunteja, jotta salaatti mehevöityy ja maut tasoittuvat.
- Tarjoa sellaisenaan ruisleivän kanssa tai grilliruokien lisäkkeenä, makkaran, savukalan tai lihapullien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
1,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa