Siirry sisältöön
Mustatorvisienicappuccino

Mustatorvisienicappuccino

Mustatorvisieni on melko harvinainen ja hienostuneen makuinen sieni. Siksi se sopiikin hyvin juhla-aterioille. Tarjoa sienicappuccino aterian alkuruokana tai kevyenä lounaana.

Mustatorvisienicappuccino

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl (250 g) hienonnettuja, tuoreita mustatorvisieniä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 100 g juuriselleriä tai palsternakkaa
  • 4 jauhoista perunaa (keskikokoista)
  • 5 dl vettä
  • 3 kana- tai kasvisliemikuutiota
  • 4 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 0 kg suolaa ja/tai soijakastiketta
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Päälle

  • 1 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1-2 tl piparjuuriraastetta
  • ½-1 rkl Dijon-sinappia

Ohje

  1. Paista hienonnettuja sieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienten neste on haihtunut.
  2. Kuori ja paloittele selleri tai palsternakka sekä perunat. Laita ainekset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja lisää liemikuutiot. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Lisää kattilaan sieni-sipuliseos. Soseuta. Lisää maito ja kerma. Kuumenna ja tarkista maku.
  4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, mausta ja lisää keiton päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search