Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.69
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
isoa lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1 l Valio Luomu™ maitoa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl täysjyväohrajauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
-
50 g
Valio Luomu™ voita sulatettunaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Voit kokeilla myös:
Voit kokeilla myös:
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
- Sekoita joukkoon maito.
- Lisää jauhot, sokeri, suola ja Oivariini tai sulatettu voi.
- Anna taikinan turvota n. 30 min.
- Paista taikinasta muurinpohjapannulla tai tavallisella paistinpannulla ohukaisia.
- Tarjoa makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
18,4 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.