Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pannukakkua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 kananmuna
- 1 prk (125 g) makeuttamatonta päärynäsosetta
-
1 dl
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
- 0 kg hedelmäsosetta, päärynä tai omena
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, päärynäsose ja maitorahka. Sekoita tasaiseksi.
- Paista taikinasta lettupannulla paksuhkoja pannukakkuja Oivariini rasvassa.
- Tarjoa omena- tai päärynäsoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
30,5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hedelmäsosetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.