Siirry sisältöön
Papaijasalsa

Papaijasalsa

Hedelmäinen salsa sopii kanaruokien lisäkkeeksi tai tex-mex ruokien kanssa tarjottavaksi.

Papaijasalsa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 tlk (425/255 g) papaijaa
  • 2 kiiviä
  • 1 punainen paprika
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 punainen chilipalko mieto
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon

Ohje

  1. Leikkaa valutetut papaijat, kuoritut kiivit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Yhdistä aineet kulhossa. Mausta ja sekoita.
  2. Lisää viimeiseksi valutettu raejuusto varovasti joukkoon. Anna maustua viileässä.
  3. Tarjoa kala- ja broileriruokien kanssa tai tacojen, tortillojen tai ohukaisten täytteenä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 7,7 g
Rasva 0,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search