Siirry sisältöön
Paprikapizza

Paprikapizza

Kokeile vaihteeksi pizzan täytteeksi erivärisiä paprikoita ja kahta erilaista juustoa.

Paprikapizza

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • 50 g
    Valio voita sulatettuna
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 5 dl durumvehnäjauhoja

Täyte

  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa valutettuna
  • 1 rkl oreganoa
  • ½ rkl basilikaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 3 isoa paprikaa eri väristä
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 pussi (150 g)
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Kohota hyvin liinan alla
  2. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi tai pyöreiksi pohjiksi ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Kohota liinan alla. Valmista sillä välin täyte.
  3. Valuta tomaattimurska. Lisää kuivatut yrtit, hienonnetut valkosipulin kynnet ja mausteet. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi.
  4. Levitä tomaattiseos kohonneelle pohjalle ja lisää paprikasuikaleet, oliivit sekä raastetut juustot.
  5. Paista 250 asteessa n. 15 min. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search