Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Persikkarahka

Maustettu rahka tuo sitruunaista makua perinteiseen persikkarahkaan. Tämä jälkiruoka sopii vaikkapa pääsiäispöytään.

Persikkarahka
Persikkarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeeksi

  • 0 kg persikkaa
  • 0 kg mintun tai sitruunamelissan lehteä

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta persikat siivilässä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sitruunarahkaan vaniljasokeri.
  2. Yhdistä aineet, sekoita tasaiseksi (lisää halutessasi sokeria). Tarjoa kylmänä

Persikkapasha

  1. Valuta seosta pashamuotissa tai isossa kahvisuodattimessa yön yli. Koristele pasha punaisilla cocktailkirsikoilla ja yrttilehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 16,4 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • persikkaa
  • mintun tai sitruunamelissan lehteä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search