Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Persiljavoi

Itsetehtyä persiljavoita voi käyttää grillatun pihvin kanssa, vastapaistetun leivän kanssa tai jopa keitettyjen perunoiden kanssa.

Persiljavoi
Persiljavoi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 dl hienonnettua persiljaa
  • 200 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA® 200 g Valio Oivariini® rasvaa

Ohje

  1. Sekoita sitruunamehu, öljy ja hienonnettu persilja pehmeään voihin tai Oivariiniin

Vinkki

Kääri voi tiukalle rullalle leivinpaperiin tai kelmuun ja jäähdytä jääkaapissa. Maustevoista on helppo leikata rullasta aina tarvittava määrä.

Voit myös pakastaa osan voista.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 612 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 0,8 g
Rasva 68,2 g
Tyydyttynyt rasva 32,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search