Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pestoiset juustobruschetat

Pestolla maustetut juustobruschetat ovat helppo ja yksinkertainen alkupala tai pikkusuolainen.

Pestoiset juustobruschetat
Pestoiset juustobruschetat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 patonki
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • ½ dl punaista pestoa
  • 1 dl pinjansiemeniä

Koristeluun

  • 0 kg rucolaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoviipaleiksi, lado uunipellille ja paahda 250 asteisessa uunissa n. 3 min.
  2. Valuta ja hienonna juusto ja sekoita peston kanssa. Levitä seos paahdetuille patonkiviipaleille.
  3. Ripottele pintaan pinjansiemenet ja kuorruta bruschettoja uunissa n. 8 min tai kunnes pinjansiemenet ovat kauniin ruskeita.
  4. Pirskota pintaan oliiviöljyä halutessasi ennen tarjoilua. Koristele rucolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 312 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 27,6 g
Rasva 16,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rucolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search