Siirry sisältöön
Pikapizza pannulla

Pikapizza pannulla

Herkullinen, rapeapohjainen pizza syntyy nopeasti paistinpannussa. Voit valita täytteet makumieltymystesi mukaan. Tässä pizzassa maistuu voimakas pippuri ja pepperoni.

Pikapizza pannulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
    Valio ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 250 g (2,5 dl) chilimaustettua tomaattimurskaa
  • 100 g pepperonia
  • 1 dl
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste

Ohje

  1. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada joukkoon 1 ½ dl ruokakermaa. Sekoita. Kaada taikina hyvin jauhotetulle pöydälle. Kauli pannun (n. Ø 26 cm) pohjaa hieman suurempi ympyrä.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipuli pannulla Oivariini rasvassa (säädä liesi 3/4 teholle). Nosta sivuun odottamaan.
  3. Jauhota paistinpannu. Lorauta siihen Oivariini rasvaa. Nosta varovasti pizzapohja pannulle.
  4. Valuta tomaattimurskasta enin neste. Soseuta sauvasekoittimella tomaattimurska ja loppu ruokakerma (1 dl). Kaada pizzapohjan päälle.
  5. Lisää sipulirenkaat, pepperonisiivut ja juustoraaste. Jatka paistamista, kunnes pohja on kypsä.

Vinkki

Halutessasi kauniin paistopinnan pizzaan, voit laittaa pannun uunin yläosaan grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi. Huomioithan tällöin, että pannu on uuninkestävä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 18,5 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search