Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raejuusto-hedelmäcocktail

Raejuustosta, luonnonjogurtista ja tuoreista hedelmistä valmistuu raikas ja täyttävä välipala.

Raejuusto-hedelmäcocktail
Raejuusto-hedelmäcocktail

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 verigreippi
  • 1 banaani
  • 2 kiiviä
  • 1 pieni tlk ananaspaloja
  • 1 prk (200 g)
    Valio rasvatonta raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 2 dl
    Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttia
    Valio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg täyteläinen laktoositon
  • ½ dl juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Paloittele hedelmät. Valuta ananas. Jaa hedelmät annosastioihin
  2. Sekoita raejuusto sekä 1 rkl hunajaa jogurtin joukkoon. Jaa seos keoiksi annosten päälle. Valuta päälle hieman hunajaa.
  3. Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search