Siirry sisältöön
Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto on kädenkäänteessä valmistuva raikas ja virkistävä jälkiruoka.

Raejuusto-hedelmävaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 veriappelsiini
  • 2 kiiviä
  • 70 g vihreitä viinirypäleitä
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • ½ dl sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria

Ohje

  1. Kuori ja paloittele veriappelsiini ja nektariini. Pese viinirypäleet ja halkaise ne.
  2. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon valutettu raejuusto sekä sokerit.
  3. Yhdistä hedelmäpalat vaahdon joukkoon.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 10 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search