Siirry sisältöön
Rahkaletut

Rahkaletut

Rahkapitoiset ja maukkaat letut valmistuvat nopeasti. Kokeile appelsiinin tai vaniljan makuisina!

Rahkaletut

Ainesosat

lettua

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa appelsiini
  • 100 g mustikoita
  • 1 appelsiini

Ohje

  1. Sekoita kulhossa rahka, muna ja jauhot.
  2. Paista pikkulettupannulla paksuhkoja lettuja Oivariini rasvassa.
  3. Tarjoa rahkan, mustikoiden ja pilkotun appelsiinin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 14 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search