Raparperihillo

Raparperihillo

050
2
b 2
Laktoositon
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
99 kcal / 100g
Käytä raparperihilloa kakkujen täytteenä sekä jogurtin, rahkan ja jäätelön kanssa.
Valio
Tehnyt
Valio
Valmistus
30min
Vaikeusaste: helppo
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.Lue lisää annosmäärien muuttamisesta ›Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Valmistusaineet

2  l  (900 g) raparperipaloja
1/2  dl vettä
n. 2 dl hillosokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan.

  • Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.

  • Lisää hillosokeri ja keitä muutama minuutti.

  • Jäähdytä hillo.

Avaa/sulje Ravintosisältö (99 kcal/100g)

Reseptin ravintosisältö

Reseptin ravintosisältö

Energia
99
kcal / 100g

Proteiini
(g)
1
Hiilihydraatit
(g)
22
Rasvat
(g)
0
Ravintokuitu
(g)
1
Kalsium
(mg)
58
D-vitamiini
(µg)
0

Ravintosisältö / 100g

Ravintoarvo-graafi

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia.

Energia
kcal / annos

Päivittäinen energiatarpeesi

kcal
Oma annoskokosi

Suositeltava päiväsaanti

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia

x

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?
Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!

0

tähteä viidestä(0 arviota)
Miltä maistui?

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi