Omenareseptit
Kotimainen omena kruunaa syksyn ruokapöydän. Erityisesti hapokkaat omenalajikkeet sopivat leivontaan ja ruoanlaittoon, koska ne säilyttävät paremmin maun ja rakenteen kypsentäessä. Voit käyttää sitä lähes missä tahansa ruoassa – tai syödä sellaisenaan, vaikka ruoanlaiton lomassa! Omena sopii myös erilaisiin jälkiruokiin: monille tuttuja herkkuja ovat eri tavoin yhdistetyt omena ja vanilja tai kaneli.
132 reseptiä
3 h 20 min
Omenavispipuuro
40 min
Vegaaninen omena-kaurapaistos
2 h 30 min
Jouluomenapavlovat
50 min
Vegaaninen omenapiirakka
40 min
Helpot granolauuniomenat
40 min
Helppo omena-kanelistruudeli
10 min
Puutarhasangria
1 h 10 min
Omena-vaniljakakku
20 min
Waldorfin salaatti
55 min
Uunirosolli
45 min
AURA omena-murupiiras
24 h 15 min
Omena-inkiväärisima
40 min
Omenapaistospiirakka
1 h
Gluteeniton omenapiirakka
1 h 5 min
Omenapiirakka pellillinen
1 h 42 min
Vegaaninen korvapuustikastike
1 h 35 min
Omenakakku
55 min
Omenabrita
1 h
Omenaiset proteiinipannarit pannulla
45 min
Omenapannari maitojauheesta
4 h 30 min
Omena-inkivääri panna cotta
30 min
Puolukkainen päärynävispipuuro
1 h 15 min
Kaneli-omenakierteet
20 min
Päärynäpannukakut
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?