Siirry sisältöön

Pähkinäreseptit

Pähkinät maistuvat sellaisenaan rouskuteltaviksi, mutta ne sopivat loistavasti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Pähkinöitä voi myös tarjoilla esimerkiksi puuron tai jogurtin päällä. Herkullisia pähkinöitä kannattaa kohtuudella sisällyttää ruokaan kuin ruokaan, sillä ne sisältävät pehmeää rasvaa, kuitua ja proteiinia. Lisäksi pähkinät ovat erinomaisia vitamiininlähteitä!

Maistuisiko sinulle pähkinäinen tuorepuuro, pähkinäkakku tai maapähkinävoipasta? Pähkinägranolaan voit sisällyttää suosikkipähkinäsi, kuten cashew pähkinät tai macadamian pähkinät. Klassinen toscapiirakka manteleilla kuorrutettuna on taas loistava kahvipöydän herkku mokkapalojen rinnalla. Pähkinä maistuu niin makeissa kuin suolaisissa resepteissä. Katso täältä maukkaat pähkinäreseptit!

94 reseptiä

Search