Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (400 g) paprikaa, punaisia ja keltaisia
- 1 (200 g) kesäkurpitsa
- 3 (200 g) punasipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 4 (300 g) tomaattia
- 1 punainen chilipalko
- 1 sitruuna
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl kuivattua rosmariinia
- ½ tl kuivattua timjamia
- 150 g artisokan sydämiä puolitettuina
- n. 1½ dl (100 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
Minttukastike
- 1 ruukku tuoretta minttua
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Pinnalle
- 100 g parmesaania lastuina
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 250 asteiseksi.
- Halkaise paprikat neljään osaan. Poista siemenet. Paloittele kesäkurpitsa n. 5 cm:n paloiksi. Kuori ja puolita punasipulit. Kuori valkosipulin kynnet.
- Poista tomaateista kannat. Jätä chili kokonaiseksi. Puolita sitruuna.
- Asettele kaikki kasvikset ja sitruuna uunipellille leivinpaperille.
- Pirskota kasviksille Oivariini ja ripota mausteet. Paahda uunin keskiosassa n. 10 min. Kasvikset saavat jäädä rakenteeltaan napakoiksi.
- Ota paprikat kulhoon ja peitä tuorekelmulla. Poista paprikoista pintakuori juuresveitsellä, kun ne ovat hieman jäähtyneet. Kuori myös tomaatit.
- Hienonna valkosipulit ja chili ja pilko muut kasvikset suupalan kokoisiksi. Yhdistä ainekset.
- Viimeistele salaatti juustolastuilla ja persiljalla.
- Hienonna mintunlehdet ja yhdistä muihin kastikeaineisiin. Tarjoa salaatin kanssa eri kulhosta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
65 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.