Siirry sisältöön
Savulohirullat & rémouladekastike

Savulohirullat & rémouladekastike

Sujauta kuha- tai kirjolohifileerullien sisään kylmäsavustettua kirjolohta. Tämä sopii niin arki- kuin viikonloppuruoaksikin. Tarjoile kalarullia rémouladekastikkeen kanssa.

Savulohirullat & rémouladekastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 800 g ruodotonta kalafileetä, esim. kirjolohta tai kuhaa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 rkl limetin mehu

Rémouladekastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 prk (150 g)
    Valio crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 rkl limettimehua
  • ½ dl (50 g) maustekurkkukuutioita
  • ½ dl (30 g) porkkanaraastetta
  • ½ dl kaprista
  • 2  (50 g) salottisipulia
  • ½ dl tuoretta persiljaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 tl sokeria

Koristeluun

  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 lime

Ohje

  1. Leikkaa kalafileestä pituussuuntaan viistoon n. 1/2 cm:n paksuisia viipaleita. Aseta jokaisen viipaleen päälle kylmäsavulohiviipale ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan.
  2. Pirskota rullien päälle limettimehua.
  3. Kypsennä uunin ala/keskiosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsiä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset; lisää kaprikset, sipuli ja persilja hienonnettuina.
  5. Koristele annokset munalohkoilla ja limettiviipaleilla.
  6. Tarjoa keitettyjen kasvisten ja perunoiden kanssa.

Vinkki

Rémouladekastike sopii myös esim. uuniperunoiden, graavin lohen ja paahtopaistin kanssa tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search