Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 8 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 pussi (180 g) suikalejuureksia
- ¼ tl valkopippuria
- 1 pkt (400 g) pakasteseitiä
- 1 maustekurkku
- 1 dl oliiveja
- ½ dl tuoretta persiljaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Kullota sipulia Oivariini rasvassa, älä ruskista. Lisää joukkoon vesi, liemikuutio, tomaattimurska, suikalejuurekset ja pippuri
- Paloittele kala ja lisää joukkoon. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi.
- Sekoita joukkoon maustekurkku, oliivit ja ruokakerma. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
48 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa